Predoiu: Ponta l-ai bârfit și l-ai săpat pe Adrian Năstase

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu îl atacă dur pe liderul PSD Victor Ponta, după ce premierul l-a criticat pentru opinia sa despre Călin Popescu Tăriceanu pe tema „demiterii” șefei DNA și a șefei Înaltei Curți.

Predoiu afirmă că, spre deosebire de Ponta, „șarpele e o viețuitoare cu demnitate”, susținând că premierul nu l-ai criticat niciodată deschis pe Adrian Năstase, în schimb l-a „bârfit pe la toate colțurile” și „l-a săpat până la capăt” pe fostul premier.

„Fără să mă numească, dar trimițând indubitabil la persoana mea, Ponta mă face “mizerabil” pentru că l-am atacat pe Tăriceanu care “m-a făcut ministru”.
Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e să furi intelectual, să te împăunezi cu munca altuia, să iți minți propriul popor.
Firește că nu poți înțelege, Ponta, cum poți să iți critici direct un fost coleg, pentru că tu nu ai valori, opinii și principii! Când e să ai opinii și să votezi ca deputat, te dai premier. Când e să ai opinii și să decizi ca premier, te dai deputat!
Eu îl critic pe Tăriceanu pentru că nu face bine ce face și este și aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Năstase, în schimb l-ai bârfit pe la toate colțurile si l-ai săpat până la capăt, Ponta!
Spre deosebire de tine, Ponta, șarpele e o viețuitoare cu demnitate: are totuși o coloană vertebrală, chiar dacă foarte flexibila! Cât despre “facerea miniștrilor”, sunt convins, Ponta, că Tăriceanu nu m-ar fi propus ministru, dacă aș fi fost un plagiator.
Nu te amesteca în chestiunea asta, Ponta, și nu-ți face griji, Tăriceanu pe care l-am atacat ieri măcar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ți vor fi întotdeauna peste mână!”, a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Declarația care a stârnit scandalul

Victor Ponta a comentat miercuri decizia președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de a transmite o scrisoare deschisă președintelui pentru care cere demiterea Laurei Codruța Kovesi și Liviei Stanciu, spunând că vede „un individ”, pe care Tăriceanu l-a pus ministru, înjurându-l mai ceva ca la stadion pe președintele Senatului.

„E un gest politic, pentru că preşedintele ţării, şi dacă ar vrea, nu poate schimba magistraţi din funcţie, dar este o bătălie pe care liberalii reprezentaţi de Tăriceanu o poartă în mod elegant şi la care primesc înjurături şi tot felul de expresii de uşa cortului de la pedelişti, în special de la pedeliştii pe care Tăriceanu i-a numit miniştri. Mă gândeam că nu mă mai uimeşte nimic în politică, dar să văd un individ, pe care Tăriceanu l-a pus ministru, înjurându-l mai ceva ca la stadion e încă o surpriză, nu mă aşteptam ca mizeria să fie atât de mare”, a afirmat Ponta referindu-se la atacul lui Cătălin Predoiu la Tăriceanu, pe care prim-vicepreședintele PNL l-a numit „servitor al mafiei”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.