Premieră: Halep o depășește pe Serena Williams

Simona Halep (4 WTA) o va devansa pentru prima oară pe Serena Wiliams (2 WTA) în ierarhia mondială, după ce săptămâna viitoare tenismenelor li se vor scădea punctele adunate anul trecut la Roland Garros.

Jucătoarei americane, care s-a retras din cauza sarcinii, i se vor scădea cele 1.300 de puncte acumulate după finala atinsă anul trecut la Roland Garros, transmite ProSport. Astfel, Serena Williams va cădea pe locul 4, sub Simona Halep, care va ocupa poziţia a treia.

Simona va avea 5.550 de puncte în noul clasament, iar Serena – 4.810 puncte.

Cât despre participarea lui Halep la Roland Garros, sportiva româncă spunea recent că sunt şanse de 50% să joace.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.