Premierul „Hai, urcă-n locul meu!”

La finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, premierul Mihai Tudose a avut reacţii nervoase la adresa unor jurnalişti. După şedinţa care a fost găzduită de „Popasul Bucovina” din localitatea suceveană Suceviţa, singurul „greu” PSD care a acordat declaraţii jurnaliştilor prezenţi în număr mare în faţa pensiunii a fost ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. În timp de domnul Cuc făcea declaraţii, ceilalţi lideri ai PSD au început să se „scurgă” prin spatele acestuia către microbuzele pregătite pentru a-i duce la întâlnirea cu primarii, programată la Hotelul „Sofia” din aceeaşi localitate. Doi dintre jurnaliştii prezenţi la eveniment nu au plecat după „fentă”, adică nu au stat să-l asculte pe ministrul Cuc, ci au mers spre microbuzele care-i aşteptau pe ceilalţi lideri PSD. Unul dintre aceştia l-a fotografiat pe Mihai Tudose în timp ce fuma, lucru care l-a deranjat pe prim-ministru, care i-a reproşat acest lucru. Nervos, premierul s-a îndreptat către microbuzul care-l aştepta să-l ducă la întâlnirea cu primarii, însă în faţă i-a apărut o jurnalistă care făcea fotografii. Moment în care Mihai Tudose a început să strige la aceasta: „Hai, urcă tu, hai, urcă tu!”. Jurnalista de un metru şi şaizeci s-a dat la o parte pentru a-i face loc premierului de doi metri, care, nervos, a plecat la întâlnirea cu primarii, unde accesul presei a fost interzis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.