×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 09:07
EUR (€)
+0.0027 ↗
4.5737 RON
USD ($)
+0.0252 ↗
3.8993 RON
• • •
Tirul acuzațiilor continuă
Premierul: Nu am fost lăsat să mă implic în campanie la parțiale

Premierul Sorin Grindeanu a susținut duminică seară că liderul PSD Liviu Dragnea nu l-a lăsat să se implice în campania electorală pentru alegerile locale parțiale, lucru care, în opinia sa, a contat în rezultatul final al formațiunii social-democrate.

"Singurul mod de a conduce partidul de un an, un an și ceva, este acest CEx, care aproape de fiecare dată are pe ordinea de zi excluderi sau sancțiuni. Nici măcar la ultimul, când ar fi trebuit să vedem rezultatul alegerilor parțiale din 11 iunie și de ce am pierdut în foarte multe localități, nu s-a întâmplat și s-a întâmplat ceea ce știți cu toții. Chiar i-am spus cu o lună înainte sau în timpul campaniei electorale, în acea lună, două săptămâni, că doresc să mă implic în campania electorală, să merg să văd dacă pot să ajut. Nu m-a lăsat și există colegi de-ai mei care pot confirma acest lucru. Am înțeles că nu sunt singurul care nu a fost lăsat să facă lucrul acesta. Și, am și spus, am început să pierdem, să pierdem foarte mult, iar pentru asta, vinovat pentru că am ajuns în această situație este un singur om, Liviu Dragnea", a spus Grindeanu la Palatul Victoria.

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
873
 | 0
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Oamenii lui Grindeanu
+1
Alexandru Mihai Ghigiu, secretar de stat la SGG, este lector la SNSPA şi a fost directorul secretariatului Senatului SNSPA. I-a fost director de cabinet lui Remus Pricopie când acesta a fost ministrul Educaţiei, între 2012 şi 2014. A revenit în ministerul Educaţiei în 2016, pe un post de consilier al ministrului Adrian Curaj. Ghigiu este cel care a fost desemnat de Grindeanu să preia atribuţiile lui Busuioc în fruntea SGG, vineri seara, pentru ca apoi cu semnătura sa Grindeanu să poată emite decizia de numire a lui Victor Ponta în fruntea SGG.Florin Baranga: fost consilier şi director de cabinet al lui Grindeanu, la ministerul Comunicaţiilor.Raluca Mihaela Sandu: provine tot din Ministerul Comunicaţiilor, a fost consiliera lui Grindeanu când acesta a fost ministru. Simona Gabriela Baltag: 26 de ani, provine din Ministerul Comunicaţiilor, unde a fost consilier la cabinetul ministrului Delia Popescu şi anterior Marius Bostan. Gabriela Pintilie: fostă consilieră din Ministerul Comunicaţiilor. A venit în minister în 2012, consilieră personală a lui Dan Nica, fiind alături de el încă de când acesta era ministru de Interne şi vicepremier (2009).Marius Lucian Margasiu: a fost consilierul lui Grindeanu la ministerul Comunicaţiilor. Anterior a lucrat la firmele Genpact şi VP Holding. Soţia, Elena Isabella Margasiu, a lucrat la Senat şi apoi la Autoritatea de Audit.Monica Laura Ion: a fost secretar general adjunct la Ministerul Comunicaţiilor în mandatul lui Grindeanu, apoi în Senat, şefa la biroul de presă, responsabilă de pagina web. Provine tot din echipa lui Dan Nica, fiind consilieră a sa când era vicepremier.Zsolt Molnar: fost deputat UDMR de Timiş, 33 de ani. A fost consultant de comunicare pentru UDMR. În 2016, a candidat la Primăria Timişoara.Radu Florin Bădoiu: fotograful oficial al premierului. A venit de pe vremea lui Dacian Cioloş.Mirela Bărbulescu: fost redactor şef adjunct şi editor la Agerpres.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Oamenii lui Grindeanu
+1
Marilena Carmen Uzlău: a fost decan la Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea Hyperion. Cercetător la Institutul Naţional de Cercetare Economică al Academiei Române. Licenţiată în Drept la Ecologică, doctorand la Academia de Poliţie. Soţul este colonelul de jandarami Liviu Uzlău, care în 2016 era şeful Direcţiei de Ordine Publică din Jandarmerie.Raluca Andreea Constantin: provine din MAI, unde a lucrat la Oficiul Responsabilului cu Protecţia Datelor Personale şi la Direcţia Schengen. Soţul ei, Cristian Constantin, lucrează la Camera Deputaţilor.Alina Claudia Moldovan: avocată din Bucureşti, în 2009 era reprezentanta PNL într-o secţie de votare.Ana Maria Stăvaru: a venit în ianuarie 2016. Expert POSDRU la UEFISCDI, consilier de management la EPC Consulting, expert ARACIS. Vine din SNSPA, are un doctorat în ştiinţe politice.Iulia Teodorescu, fostă jurnalistă B1TV, a venit la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul în decembrie 2015, odată cu ministrul tehnocrat Ciprian Bucur. Din februarie 2017, a venit la SGG, conform declaraţiei de avere.Adrian Pîclişan: fotoreporter din Timişoara, colabora înainte cu Evenimentul Zilei şi Renaşterea Bănăţeană, ziar local din Timişoara. A lucrat şi pentru Mediafax.Ruxandra Noica: a fost consiliera lui Vasile Dîncu din august 2016, la cabinetul acestuia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Ar fi fiica lui Nicolae Noica, fostul ministru PNŢCD al Lucrărilor Publice.Cristina Anca Fărcaş: a fost până în 2009 ofiţer de poliţie la IPJ Cluj.Ştefan Dumitrescu: a lucrat la Camera Deputaţilor şi Guvern, în 2013 era curierul personal al premierului Victor Ponta.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+2
Grindeanu e istorie deja. Kodruta l-a santajat cu dosarul retrogedarilor caselor de la Timisoara si de aceea PM a inceput s-o ia pe aratura. De aceea i-a atacat Grideanu pe PSD, Alde si Dragnea. Ca sarcina de serviciu pentru ca Kodruta sa nu dea drumul la dosar.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
mircea2
+2
în campanie electorală se implică partidul şi nu guvernul, măi democratule
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum o oră şi 38 minute
Andrei Marga

Cum cei mai mulți se consideră creștini, se poate spune că, în Europa, creștinismul este mai mult decât viziune - este însuși mediul formării și referința fundamentală. Pot fi însă luate în serios partidele și persoanele care-și afișează adesea cu emfază afilierea?

Andrei MargaPublicat acum 12 ore şi 20 minute