Premierul s-a plâns în Kuweit că Palatul Parlamentului este greu de întreţinut

Premierul s-a plâns parlamentarilor din Kuweit de facturile mari la energie, pe care statul le plăteşte pentru clădirea Parlamentului. Victor Ponta a spus, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Golf, că deputaţii şi senatorii noştri ar putea încăpea şi într-o clădire mai mică, de dimensiunea celei din Kuweit.

Diferenţele sunt însă mari. Legislativul din Kuweit este de zece ori mai restrâns ca cel din România, pentru că populaţia este de şapte ori mai mică.

„Acesta are o dimensiune normală, pentru că, dacă aţi vedea cât este Parlamentul nostru… Este prea mare. Acesta este un Parlament normal. Chiar şi pentru noi ar fi suficient. Ar fi puţină înghesuială. Este foarte costisitor, credeţi-mă, mai ales pe timp de iarnă. În timpul iernii este, poate, cea mai scumpă clădire din lume, pentru că trebuie încălzită şi sunt temperaturi sub 0 grade”, a spus premierul Victor Ponta, aflat în vizită în Kuweit, potrivit Digi24.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.