Premierul Tudose, despre scaunul lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional a PSD, că nu este interesat de preluarea conducerii Partidului Social Democrat.

”Nu, în niciun caz nu mă interesează aşa ceva”, a spus premierul Mihai Tudose.

Precizarea a venit după ce fostul premier Victor Ponta a afirmat, duminică seară, că ”inevitabil” premierul Mihai Tudose va prelua conducerea PSD.

„Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (…) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a spus Ponta duminică seara la Antena 3, într-un nou atac la Dragnea.

Victor Ponta a precizat că Tudose are o experiență parlamentara mare și, spre deosebire de Sorin Grindeanu, nu va mai putea fi schimbat din funcție de Liviu Dragnea.

De altfel, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, i-a contrazis luni pe cei care susțin că formațiunea are nevoie de o reformă, arătând că partidul a depășit „epoca Grindeanu” și funcționează din nou în parametrii corespunzători.

Întrebat despre diferența de procente care se înregistrează între PSD și liderul partidului, Marian Neacșu și-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuși să-și îmbunătățească scorul în sondaje.

Totodată, acesta a dat asigurări că premierul Mihai Tudose nu este interesat de șefia partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.