Premierul vrea audit extern la ISU

Victor Ponta vrea un audit extern la Departamentul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă. Anunţul a fost făcut de premier în ședința de guvern de miercuri.

Ponta a motivat solicitarea afirmând procedurile de la nivelul instituţiei, pentru care au fost asigurate fonduri, trebuie să fie mai bine pregătite.

„Am primit primele concluzii de la MAI. Vreau să anunț că eu cred și va fi nevoie să continuăm cum s-a ajuns la această tragedie. O să vreau pentru departamentul de intervenții la situații de urgență să găsim soluția unui audit extern pentru că am investit și investim foarte mult, însă în final oamenii și procedurile trebuie să fie mai bine pregătite atunci când avem situații de acest gen”, a afirmat Ponta.

„Orice fel de vinovăție sua responsabilitate va fi asumată”, a mai spus premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.