Presa: Ea e amanta euroalesului Tokes

Prohaszka Rad Boroka, 37 de ani, este asistenta lui László Tökés, 59 de ani, la Parlamentul European, unde fostul episcop reformat deţine funcţia de vicepreşedinte. Conform site-ului ziaristionline.ro, tânăra îndeplineşte, pe lângă funcţia oficială, şi una mai intimă, fiind iubita euroalesului.

Colegii de la ziaristionline.ro au reuşit să pună mâna pe un document aflat la Judecătoria Oradea, depus de fosta soţie a lui László Tökés, Edith, în care aceasta explică motivele pentru care a înaintat cerere de divorţ şi a decis să pună capăt unui mariaj care a durat 25 de ani. În documentul amintit mai sus, femeia precizează că a refuzat să participe la o ceremonie desfăşurată la Timişoara, deoarece la eveniment László Tökés era însoţit de amantaconsilieră: „Exemplul elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revoluţiei din 1989, când la festivităţile de la Timişoara a fost prezentă actuala amantă, anume Prohaszka Rad Boroka, o tânără din Miercurea- Ciuc. A făcut acest lucru fără scrupule, iar din acest motiv am refuzat să particip la comemorare”. Prohaszka Rad Boroka, femeia care i-a „furat” inima lui Tökés, este absolventă a Universităţii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.