Presa locală: Angela Merkel vine la Sibiu pentru Klaus Iohannis

Cancelarul german Angela Merkel va veni la Sibiu între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale pentru a-și arăta susținerea față de Klaus Iohannis, anunță ziardecluj.ro, care citează o sursă de foarte mare încredere, una dintre cele mai implicate persoane ce lucrează pentru campania electorală a liderului PNL.

Conform sursei citate, între turul unu și doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, „cu totul întâmplător”, vizita privată a cancelarului german Angela Merkel, care dorește astfel să dea un semnal electoratului că Germania este alături de Iohannis și că îl susține pentru Cotroceni.

„Este vorba de o înțelegere între niște giganți. Germania și SUA au interese majore în România. Au împărțit feliile. Este evident, Germania a ales să îl sustină pe Iohannis. SUA preferă să influențeze numele premierului (viitorul premier – nr.). Care va fi George Maior, indiferent de cine va câștiga Cotroceniul. Până una alta, văd că înțelegerea își urmează cursul”, a declarat sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.