Preşedinte Steaua, despre donaţia lui Victor Ponta

Preşedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucureşti, Virgil Stănescu, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că iniţiativa premierului Victor Ponta de a dona clubului o parte din salariu este un gest lăudabil din partea oricărui fan, nu doar a primului ministru.

„Super, iniţiativa ca un suporter să ne doneze o parte din salariu e lăudabilă, mai mulţi ar trebui să se axeze pe sport, iar oricine ar veni în ajutorul sportului este de apreciat. Este lăudabil orice gest de acest fel din partea oricui”, a declarat Virgil Stănescu, pentru Mediafax. Acesta a mai spus că premierul Victor Ponta, care a jucat la Steaua la nivelul junioratului, a asistat la meciurile echipei din ultima perioadă în calitate de suporter.

„A venit la meciuri, nu a venit în alte ipostaze, la antrenamente de exemplu, dar la meciuri a venit. Ca mulţi alţii, pune suflet în echipa de baschet şi crede în noi. Nu a făcut o notă discordantă faţă de alţi suporteri. Nu ştiu dacă îi vom oferi ceva special pentru donaţia sa, pentru că noi luăm în considerare un gest pentru orice suporter care procedează astfel. Avem programul «Patron la Steaua», prin care orice fan poate ajuta clubul. Pe de altă parte, la sală şi la meciuri nu vine premierul Victor Ponta, ci suporterul Victor Ponta”, a afirmat Virgil Stănescu.

Premierul Victor Ponta, care a decis să nu mai amâne ordonanța privind mărirea indemnizațiilor demnitarilor, așa cum susținea inițial, a anunțat că-și va dona diferența de salariu primită prin „faimoasa ordonanță” către echipa de baschet a Clubului Steaua. Donația va fi pe termen limitat. Mai precis până în decembrie, când se estimează că vor crește și salariile celorlalți bugetari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.