Presupuși jihadiști uciși în Ankara

Doi bărbaţi suspectaţi că erau membri ISIS au fost ucişi duminică la Ankara, a anunțat Poliția.

Cei doi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi fost aduşi la Ankara de la Istanbul, într-un vehicul privat, de către un al treilea individ care a mărturisit ulterior planurile pentru un atac terorist, după ce a fost reţinut într-o operaţiune a poliţiei din Istanbul.

Guvernatorul Ankarei, Ercan Topaca, a spus că individul reţinut, originar din Azerbaidjan, le-a spus poliţiştilor că este membru ISIS şi i-a îndrumat către o adresă din Ankara unde unde se aflau cei doi suspecţi.

Cei doi bărbaţi s-au angajat într-un schimb de focuri cu polițiștii, dar au fost ucişi. În urma percheziționării locuinței acestora au fost descoperite arme, grenade şi un dispozitiv explozibil improvizat cu putere mare de acţiune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.