Prietena lui Udrea, reproșuri la adresa lui Băsescu

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, aflată în arest preventiv, crede că Traian Băsescu „putea face mai mult” în ce o privește pe protejata sa politică.

„Fostul președinte Băsescu a făcut public în nenumărate rânduri aceste sloganuri…,,am încredere în Elena Udrea” sau ,,sunt sigur că femeia asta nu a luat niciun ban de la Gala Bute” sau ,,Elena Udrea este un om cinstit”. Și eu spun același lucru. Dar este oare suficient?… De ce trebuie să plătească Elena din cauza greșelilor, a lăcomiei și a minciunilor altora, a celor care i-au fost alături și s-au folosit de numele ei? Am sperat, și încă sper că fostul președinte poate face mai mult. Oare toți cei pe care i-a crescut și i-a promovat, excepție făcând Elena, l-au trădat? Dacă am crezut în declarațiile lui Traian Băsescu am tot dreptul să cred că putea face mai mult în ceea ce o privește pe Elena, în special când am auzit si celalalte declarații care mi-au plăcut…,,Elena Udrea este cea mai buna investiție politica a mea”, sau ,, Elena Udrea este cel mai bun și de încredere partener politic al meu „sau Elena Udrea este crescută de mine din punct de vedere politic”, a scris prietena lui Udrea pe Facebook.

Aceasta ia totodată în discuție și ipoteza conform căreia Udrea Elena „o moneda de schimb”.

„Nu vreau să cred așa cum afirmă unii cum că Elena ar fi o moneda de schimb. În schimbul a ce? Nu vreau, și nici nu pot să cred că Presedintele meu a fost ,,învins de sistem”, așa cum chiar el a declarat la adresa fostului președinte Constantinescu. Vreau să cred,să văd și să simt că Președintele meu a ,,îngenuncheat sistemul comunist”, așa cum mi-a promis mie, și multor milioane de români”, mai scrie Dragomir.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.