Prima victimă post mortem a lui Dan Condrea

O consilieră a unei deputate PSD a fost concediată în urma unor postări de tip SF legată de scandalul Hexi Pharma.

O concediere pe motiv de facebook

Chiar şi din mormânt, Dan Condrea, cel care a fost patronul lui Hexi Pharma, generează controverse şi a făcut prima victimă. Este vorba de Simona Fica – o cunoscută jurnalistă de investigaţii din Craiova, cu surse în zona serviciilor – şi care în ultimul timp a activat ca referent pe cabinetul parlamentar al deputatei Liliana Mincă (fostă PC, fostă PPDD, fostă UNPR, actuamente în PSD). Pe facebook, sub pseudonimul Raisa Ekaterina Ivatenko a publicat – probabil pentru a fi în rând cu “lumea bună” o serie de bazaconii legate de cazul Hexi Pharma. Cum presa s-a obişnuit să facă ştiri din orice postare pe facebook – de verificare a celor scrise nici pomeneală – şi probabil deranjată de ce a apărut, deputata Liliana Mincă a decis să o concedieze pe Simona Fica.

În urma dezvăluirilor făcute de doamna Fica Marcela-Simona, cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenția civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar şi doamna Fica Marcela-Simona – în funcția de referent. La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea”, se arată într-un comunicat remis presei de către deputata PSD.

Ce a postat Simona Fica

Simona Fica, sub pseudonimul rusificat pe care şi l-a ales a postat printre altele, următoarele:

  1. Nu, moartea celui imbracat in hainele patronului de la Hexi precum si fuga in Venezuela a patronului Hexi, nu au efect asupra descoperirii complicilor privind dezinfectantii, caci Hexi era beneficiarul licitatiilor controlate de catre unii politicieni la inalt nivel, si acestia obligau managerii celor 300 de spitale sa achizitioneze dezinfectantii
  2. ATENTIE: Hexi produce droguri. Droguri am zis! Reteaua e internationala si beneficiarii banilor din Cipru nu sunt coruptii romani ci exact colegii de la Bruxelles ai minunatului guvern tehnocrat, iar informarile SRI (in fapt adevaratul aparator al intereselor Romaniei, dar in care toti dati acum cu pietre intr-un mod absolut jegos!) au fost pe doua directii referitoare la Hexi Pharma:

“Gabriel Oprea este un brand”

Acum că postarea Simonei Fica ţine de SF, este una. Totuşi nu se explică de ce a fost concediată, pentru că afirmaţiile ei sunt favorabile partidului şefei sale (PSD) şi sunt pe linia celor care şi-au făcut o meserie din a ataca şi cu motiv, şi (mai ales) fără, actualul guvern. Liliana Mincă spune că a angajat-o pe Fica în data de 5 ianuarie 2016. Numai că Fica era un soldat disciplinat al UNPR (partid în care Liliana Mincă l-a părăsit în martie 2016) de mai demult. Iată o postare din 29 ocombrie 2015 a Simonei Fica:

Romania ARE UN BRAND! Gabriel Oprea ESTE UN BRAND! Brandul ONOAREI! Se tine intotdeauna de cuvant. A te tine de cuvant este o carte de vizita. O carte de vizita pentru Romania, dusa in cele mai inalte institutii internationale de lupta impotriva terorismului. De la Strasbourg la Haga, de la Washington la Bruxelles, de la sediul NATO la sediul Pentagonului, de la sediul Parlamentului European pana in sediul ONU! Putea alege sa fie PRIM-MINISTRU, pe valul de simpatie cu care era inconjurat, de catre populatie, atunci cand i-a tinut locul lui Victor Ponta! Nu a facut-o! De ce nu a facut-o? Pentru ca are ceea ce niciun „lider” al PNL nu are: ONOARE! Un militar nu tradeaza niciodata! Nu-si tradeaza camarazii si. mai ales, nu isi tradeaza tara! El doar o APARA! Daca PNL are in structurile sale vreun militar, sa il scoata in fata. Daca nu, SA TACA! Romania are nevoie de stabilitatea asigurata de catre Generalul Oprea! Romania NU MAI VREA „branconieri” in functia de Ministru de Interne, ci Romania VREA UN MILITAR in aceasta functie! Romania NU VREA ca Generalul Oprea sa plece! Romania nu e reprezentata de cei 100 de indivizi care topaiu alaltaieri pe strada strigand, contra-cost, „Demisia!”. Romania nu mai vrea sa treaca din nou prin ce a trecut in perioada 2009 – 2012! Nu mai vrea retele de crima organizata infiltrate de catre „liberalul” Blaga in Ministerul de Interne, Romania nu mai vrea sa auda „branconajul” lingvistic al „liberalului” Igas, si nici sa mai vada fundul in doua luntrii al lui Rus la Interne! Romania are acum un brand. Brandul ONOAREI! Prin Generalul Oprea, Romania si-a regasit locul de PARTENER si nu de sluga al celor mai mari puteri ale lumii! Intre demagogia penibila a doamnei Gorghiu si ceea ce isi doresc cu adevarat romanii, stau FAPTELE unui GENERAL! Care putea intr-o secunda sa fie si sa ramana PRIM-MINISTRU! NU A FACUT-O! Pentru ca ARE ONOARE!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.