Primar PSD către colegii: Bă, dobitocilor

Primarul din comuna Şotânga, Cristian Stroe, le-a spus participanţilor la mitingul PSD de la Târgovişte că i-au cerut colegii primari să vorbească clar şi cu dicţie, precum actriţa care a vorbit înaintea sa, în replică el răspunzându-le: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”. La mitingul PSD de la Târgovişte a susținut un discurs și actriţa Camelia Varga.

După încheierea discursului actriţei, Adrian Țuțuianu, președintele PSD de Dâmbovița, l-a anunțat la discurs pe primarul în cauză. ”Am să invit un primar care conduce de cinci mandate destinele unei localităţi. La alegerile de anul trecut a luat 92% din voturile oamenilor din Şotânga este vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi preşedintele Ligii primarilor PSD – Cristi Stroe”, a spus Ţuţuianu

Zis și făcut. Numai că primarul din Şotânga și-a început discursul relatându-le participanţilor că ceilalţi edilil-au instruit cum să se adreseze publicului. ”Colegii mei primari din spate mi-au făcut instructajul: «Să vorbeşti tare şi cu dicţie, ca doamna Camelia Varga!» Eu le-am spus: «Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!»”, a afirmat Stroe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.