×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:29
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Percheziții în mai multe județe
Primării, în cârdășie cu clanul Fluture

Polițiștii din Olt fac joi dimineață percheziții la mai multe primării din cinci judeţe din ţară, într-un dosar privind evaziunea fiscală și spălarea de bani, cu prejudiciu peste 6,8 milioane de lei.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că mai multe primării din țară, printre care și Primăria Giurgiu, ar fi desfășurat afaceri cu Clanul Fluture din Drăgănești-Olt.
Alte două primării din Giurgiu, două din Dâmboviţa, două din Olt şi una din Teleoman sunt vizate de percheziţii.

În total, poliţiştii din Olt efectuează 20 de percheziţii, în 5 judeţe, la persoane bănuite că au derulat operațiuni fictive cu bunuri, folosind firme fantomă şi ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 6.800.000 de lei prin evaziune fiscală și spălare de bani.
Percheziţiile au loc în Olt, Dâmbovița, Giurgiu, Dolj și Teleorman, la locuințele unor persoane și la sediile sociale ale unor persoane juridice.
Din cercetări a reieşit că, în cadrul unui circuit economic, s-ar fi desfăşurat operațiuni fictive cu bunuri, prin intermediul unor firme de tip fantomă. În fapt, persoane implicate ar fi livrat, către instituții, bunuri (mobilier urban), fără a avea documente justificative de provenienţă.

Poliţiştii din Olt vor aplica sechestre asiguratorii, iar 5 persoane vor fu duse la Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru audieri.

Clanul Fluture a fost vizat de percheziţii şi în toamna anului trecut, pentru că au realizat afaceri cu alte primării din ţară.

Publicat Joi, 14 septembrie 2017
1373
 | 0
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
anado tauriga
+3
primarii noştri, borfaşii noştri, de la psd în proporţie covârşitoare. livache nu e singur...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Profesor
+4
Va rugam sa ne ajutati ! Primarul sectorului 3, Robert Negoita, va distruge curtea Colegiului Tehnic Mihai Bravu, sect.3, urmand sa construiasca acolo o mare parcare ! Curtea scolii va fi distrusa si acolo vor sta masinile de la blocurile din vecini. De cand scolile au intrat in subordinea primariilor se fac tot felul de agresiuni in acestea si pe nimeni nu intereseaza... Va multumim !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Trump: Un regim depravat, bandă de criminali!
Publicat acum 23 ore şi 35 minute
Ziariștii acoperiți, în pericol
Publicat acum 22 ore şi 58 minute
Cobai în experimentul „Școala românească“
Publicat acum 9 ore şi 25 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 5 ore şi 59 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 30 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 46 minute