Primele imagini de la bătaia din studioul B1 TV

Au apărut primele imagini cu incidentul de la B1 TV de miercuri seară, când sociologul Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu.

Imaginile surprind momente din timpul incidentului incredibil. Moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, cere, vizibil speriată, să fie apelată Poliția.

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a agresat pe senator în pauză după ce, anterior, în timpul emisiunii s-au contrat puternic, Goțiu spunându-i lui Palada că are un comportament de om nesimțit. (vezi detalii aici).

„Astăzi (miercuri seară – nr.) am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin, pe Facebook.

Senatorul, care s-ar fi ales cu ”o buză spartă și un picior julit”, a mers la Institutul de Medicină Legală și va depune plângere la Poliție.

După incident, Mihai Goțiu a apărut în emisiunea lui Radu Banciu de la același post TV

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.