Primele imagini de la locul prăbuşirii avionului Air Algerie (VIDEO)

Primele imagini de la locul prăbuşirii în Mali a avionului Air Algerie au fost difuzate vineri de către televiziunea France 2.

Avionul s-a prăbuşit într-o zonă deşertică din nordul statului Mali, iar fragmente din fuzelaj sunt răspândite pe o suprafaţă mare, dovada unui impact violent, potrivit unei înregistrări video efectuate de către militari din Burkina Faso.

Imaginile publicate de France TV Info arată locul prăbuşirii avionului şi resturile aeronavei, ce se află într-o zonă deşertică, de câmpie, cu nisip, în care se văd câţiva arbuşti.

Fragmente metalice, dificil de identificat sunt răspândite pe zeci de metri, iar principalele elemente ale avionului (motor, fuzelaj) nu sunt vizibile în imagini.

Preşedinţia franceză a subliniat în noaptea de joi spre vineri că epava avionului a fost găsită „dezintegrată”. Preşedintele François Hollande a anunţat ulterior că „fragmente din avion erau concentrate într-un spaţiu limitat”.

În accident şi-au pierdut viaţa toţi pasagerii şi cei şase membri ai echipajului. Iniţial, s-a comunicat că în avion se aflau 110 pasageri, între care s-ar fi aflat şi un român, dar informaţia a fost infirmată la o zi după producerea accidentului. Este posibil ca în avion să fi fost mai mulţi sau mai puţini pasageri, iar printre aceştia să nu se fi aflat şi românul respectiv.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.