Primul proces pentru agresiune sexuală în dosarul Koln

În Germania a inceput primul proces legat de agresiunile sexuale de la Koln din noaptea de Anul Nou. Inculpatul este un algerian de 26 de ani, acuzat de tentativă de agresiune sexuală și furt. Este acuzat că împreună cu alți zece bărbați a înconjurat și a pipăit o femeie în gara centrală din Koln.

Agresiunile și tâlhăriile în acea noapte au șocat Germania. Au fost înregistrate peste o mie de plângeri pentru agresiune sexuală, după ce femeile au fost înconjurate și hărțuite în zona gării din Koln.

Algerianul neagă orice vinovăție. Procurorii arată că după ce femeia a fost înconjurată a fost pipăită în zona feselor ”într-un mod motivat sexual”, timp de câteva minute. Inculpatul algerian a profitat de acest moment pentru a-i fura telefonul mobil.

Până acum au fost condamnați nouă indivizi în dosarul agresiunilor de la Koln, însă doar pentru furt și tâlhărie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.