Principalul suspect în cazul crimei de pe Calea Victoriei

Femeia ucisă, joi, într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a fost înjunghiată cu un cuţit, arma crimei fiind abandonată la faţa locului, a declarat procurorul care instrumentează dosarul de omor, transmite MEDIAFAX.

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a declarat la finalul cercetărilor la faţa locului că femeia găsită decedată a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit, arma fiind găsită de criminalişti în magazinul unde a avut loc crima.

“Da, există o armă găsită, este vorba despre un cuţit. După audieri care vor avea loc la sediul Poliţiei Capitalei va fi stabilit şi mobilul. Au fost audiaţi mai mulţi martori în cauză. Au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere, le vom analiza în cadrul anchetei. „ a spus Codruţ Popoiu, procurorul care instrumentează dosarul de omor calificat.

Anchetatorul nu a vrut să precizeze cu exactitate dacă pentru prinderea principalului suspect, fostul iubit al femeii, a fost dispusă supraveghere tehnică.

„Eram în timpul cercetării, era suspectul în zonă , a fost luat de poliţie, urmează să-l audiem” , a mai declarat procurorul.

Fostul partener de viaţă al femeii, Tiberiu Radu, a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei, el fiind prins ca principal suspect, la aproape trei ore de la crimă.

Poliţiştii care făceau cercetarea la faţa locului l-au surprins pe bărbat în imediata apropiere a magazinului unde a fost găsită femeia ucisă şi au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de poliţiştii de la Sectorul 1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.