Prins cu peste 800 de tablete ecstasy

Procurorii DIICOT au prins un traficant din municipiul Piatra Neamț în timp ce încerca să vândă peste 800 de tablete ecstasy. Bărbatul a fost surprins joi în flagrant având în posesia sa o cantitate de 884 de tablete ecstasy, pe care intenţiona să le comercializeze în aceeaşi zi consumatorilor interesaţi.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, începând cu anul 2016, Ilie Petru s-a aprovizionat cu cantităţi semnificative de droguri de mare risc din afara teritoriului României, în special din Olanda, droguri pe care ulterior le-a introdus pe teritoriul României.

„S-a reţinut că substanţele psihoactive erau ulterior comercializate de către inculpat en gros, respectiv în cantităţi de cel puţin 20-30 comprimate, către făptuitori aflaţi atât pe raza judeţului Neamţ, cât şi a judeţului Bacău, făpuitori care la rândul acestora au procedat la vânzarea ulterioară, cu un preţ mai mare al tabletelor respective, individual, către diverşi consumatori”, se menționează în comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.