Cel mai luxos iaht costă 20 de milioane de euro, cu o maşină inclusă în preţ

Cel mai luxos iaht din lume va costa 20 de milioane de euro, are geamuri antiglonţ şi producătorii oferă o supermaşină gratuit, ca promoţie. Iahtul lung de 37 de metri, fabricat într-un stil avangardist, adus pe piaţă de compania suedeză Strand, a atras atenţia miliardarilor din întreaga lume.

Însă chiar dacă ţi-ai putea permite să cumperi acest iaht exclusivist, ar trebui să o faci rapid, pentru că compania suedeză va produce doar şase modele şi are deja cinci posibili cumpărători, în prima săptămână de pe piaţă.

Iahtul are un interior luxos în stilul Art Deco, are patru camere duble, o zonă de recepţie, un salon, televizoare cu ecran de 132 de centimetri, şi sisteme de sunet de ultimă generaţie în fiecare cameră.

Ca să nu fie mai prejos, maşina inclusă în promoţie atinge o viteză maximă de 375 kilomteri pe oră.

Poţi să-ţi parchezi maşina chiar la bordul impresionantului iaht impresionant, dotat cu garaj propriu.

Şeful companiei suedeze Strand, Kurt Strand, a declarat că iahtul şi maşina sunt destinate pentru cei „foarte bogaţi”.

El a spus: „Am atras atenţia în întreaga lume, în special din Orientul Mijlociu. Acest produs este destinat pentru persoanele care doresc lucrurile cele mai bune. Maşina de lux este lucrul cel mai special. Atât iahtul, cât şi maşina sunt de o calitate foarte ridicată, iar iahtul este foarte rapid. Este unic şi îl facem în număr limitat, asa că este exclusivist. Vor fi doar şase”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.