Procurori prădați de un „găinar” chiar în birourile lor

Un hoț a intrat ca la el acasă, de mai multe ori, în birouri ale unor procurori din Ploiești, lăsându-i fără portofele. Nu este o glumă. S-a întâmplat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Hoțul a fost prins abia după ce a comis mai multe jafuri. Informația a fost confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti care a anunțat într-un comunicat că procurorii au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru săvârşirea a opt infracţiuni de furt calificat.

„În cauză există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada 08.12.2014 – 22.01.2015, inculpatul Onoiu Alexandru – Ionuţ a sustras portofele în care se aflau sume de bani, card-uri bancare şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 3.000 lei, din incinta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti„, arată Parchetul citat.

Presa locală a relatat că bărbatul pândea momentul în care procurorii îşi părăseau birourile, apoi intra în încăperile respective şi fura ce găsea. Ca să-l prindă, anchetatorii au lăsat un birou deschis cu un portofel, hoţul a intrat şi a furat portofelul, fiind ulterior prins, scrie site-ul stopinfractori.ro. Pe portofelul respectiv fusese aplicată o substanţă. Pe mâinile hoțului s-au găsit urmele substanţei, el recunoscându-şi faptele pentru care era acuzat, conform sursei citate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.