Profeția lui Mircea Badea despre Kovesi

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a apreciat vineri, într-o reacție la motivarea CCR în cazul ordonanței 13, că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, nu va mai rămâne în funcție, „va fi demisă”.

”Nu mai are ce să caute în fruntea DNA. Nu cred că și-ar da demisia, chiar dacă și-ar da-o n-ar avea nimic de-a face cu onoarea. Ce este cu adevărat devastator, pentru noi, că noi trăim în această țară, să trăim într-o țară unde se întâmplă asta, CCR zice că procurorii lui Lazăr și Kovesi nu doar încalcă legea, dar vor să fie și Parlament și CCR. Vor să fie și Guvern și Parlament și judecători, ori asta nu se poate întâmpla într-un stat de drept. Hotărârea Curții mai zice că acțiunea parchetului încetează să mai fie legitimă și devine abuzivă. Apoi, are consecință intimidarea legiuitorului. Doamna Kovesi nu va mai rămâne în funcție, va fi demisă. Președintele nu mai poate ignora această decizie a CCR. Nici ambasadele nu mai pot ignora această decizie. E foarte tare această motivare. Nu mă aștept la forme de viața gen Chirilă, Roșu, să înțeleagă ceva din toată treaba asta. Mă limitez la lucrurile pe care le înțelege și unul cu mintea de gâgă. Procedurile penale nu pot fi folosite împotriva adversarilor politici din motive politice. Deci DNA face poliție politică, altfel de ce ar mai fi trecut Curtea așa ceva în motivare?”, a declarat Mircea Badea.

”Dacă doamna Kovesi vrea să facă politică să facă politică, dar nu din postura asta. La fel și domnul Lazăr”, a mai comentat Badea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.