×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 martie 2017, 14:10
EUR (€)
-0.0003 ↘
4.5552 RON
USD ($)
-0.0080 ↘
4.2149 RON
• • •
Nemulțumirile din interiorul coaliției, speculate de opoziție
Profeția Ralucăi Turcan despre "căderea" Guvernului Grindeanu

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris luni pe Facebook că în trei luni Guvernul Grindeanu va cădea din cauza nemulțumirilor din interiorul coaliției de guvernare.

"PSD-ALDE este o guvernare în derivă! Este șocantă incoerența de care dau dovadă, atât în coaliție cât și în cadrul guvernului.
Nu există priorități, nu este o guvernare îndreptată spre viitor. Nu există nimic european în această guvernare.
Este o guvernare în care contează doar controlul pe partid și obsesiile anti-justiție ale domnilor Dragnea și Tăriceanu.
Nu se poate aștepta nimic bun de la acest Guvern. Rămân la părerea că Guvernul cade în 3 luni, o să-i arunce peste bord nemulțumiții din interior", spune Turcan pe rețeaua de socializare.

Ioana RaduPublicat Luni, 20 martie 2017
1123
 | 1
 | 13
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Degeaba
+10
i-am explicat odata, amu trebuie sa repet(haha...). Doamna asta nu cunoaste psihologia maselor. Nu stie cum se misca masele, cand este vorba de venituri, nu observa ca marea parte a populatiei tace si le coace. Crede ca daca cativa oameni urla prin piata, ajuta . Nu, din contra! Amu, sa-i mai spun cateva: doamna draga, daca vrei sa castigi, lasa guvernul in pace, atacandu-l nu faci decat sa indarjesti populatia impotriva PNL-lui. Crezi ca daca se vor face alte alegeri, scorul va fi diferit, nu, categoric nu.Oamenii inteleg ca puneti frana guvernului, ca sa nu-si indeplineasca promisiunile facute alegatorilor lor, dar si ai dvs..Dar, daca faceti programe si iesiti cu ele in fata poporului si spuneti:*uitati noi o sa facem asta, asta, asta, avem programul asta, vom face orice putem face , astfel incat sa duca la cresterea nivelului de trai a dvs., dragii nostri alegatori, caci voi ne alegeti si tot voi ne platiti, iar noi vom fi in slujba voastra, chiar daca vom fi amenintati de oamenii rai, nu ne vom lasa, vom face tot ce vom putea ca voua sa va fie bine si ne vom tine de cuvant, vom respecta programul propus, ad-litteram... * Degeaba jigniti pe unul si pe altul, mai bine faceti in asa fel incat sa conlucrati cu cei care conduc, totodata lucrand si la un program care sa va ajute la viitoarele alegeri, dati-le sfaturi bune, fara sa-i jigniti, veniti cu propuneri , care sa duca la un trai mai bun populatiei, iar noi, cei cu stampila, vom observa schimbarea de paradigma si poate, poate, veti fi urmatorii alesi... Va doresc sa aveti parte de tot binele pe care ni-l doriti noua, alegatorilor, adica a celor cu stampila. Succes!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
dan
+8
Inteleg ca Turcan stie mai nou, sa numere pana la trei. E o realizare totusi, trebuie sa recunoastem !
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Wolf Edmond
+24
Guvernarea pedelisto - basistă a fost una coerentă, luminoasă și vizionară. În urma ei au rămas oameni cu sănătatea călită de foame și bătrâne cu broboadă cocoțate pe sandalele cu toc făcute cadou de ministra dezvoltării, la pachet cu ciocolata, ca să crească optimismul mătușilor inundate de la țară, deprimate în urma revărsărilor care le-au teleportat casele până în Delta Dunării ca pe corăbiile în derivă aparținând defunctei flote românești. Am mai avut în guvernarea pomenită un prim ministru denumit „pompierul atomic” care știa ca nimeni altul să crape lemne, să cosască și să rânească manual și eficient zăpada de pe autostrăzi. Fără el n-am fi scăpat de nămeți că n-aveam nici sare, nici năsâp și nici utilaje pentru dezăpeziri. Noroc că te-am avut pe tine Raluca care ne-ai luminat asupra existenței Kill Bill-ului politicii României ce ne-a pricopsit cu frunza. Îți mulțumim, deșteapto! Și azi mai avem oameni care fac ore suplimentare la serviciu fără a fi remunerați. Mai bine tăceai...
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
livache
-22
Doamne ajuta
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Cateva cuburi @ livache
0
ia de la Basescu
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
nick70
+19
raluca turcan , sa zic? nu merita comentariu .
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
zaltukin
+18
mare noroc au unii cu feisbuc-ul asta!!! asa simt ei ca exista si ca cineva crede ce goange posteaza...
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+21
Curat murd ar haos, coana Joitica, pardon,scuzati,bonsoar, coana Turcan ! Puneti guvernul " lui " format din penalo-pedelei in frunte cu Predoiu, cu adjuncti Bleaga , Gorghiu, Videanu, Falca, Boc, Basescu Udrea et.co si famiglia va fi fericita !. Nu va mai fi haos, ci dezastru total !
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+22
Cade guvernul celor care au 60% ca sa vina "guvernul meu" a celor care au 20%! Sa te prapadesti de ras de prostia moscovita!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Mischa
+35
S-a trezit Baba Vanga de Modrogan!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
zaltukin @ Mischa
+22
...si cum mai scruteaza ea viitorul!!!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
ion
+37
Nu este profetia ei ci a serviciilor secrete romanesti! Ea in prostia ei a trimbitat!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Recomandate
Redeschidere de muzeu
Publicat acum o oră şi 34 minute
Petre Roman: E o eroare
Publicat acum 23 ore
Noua lege a avocaților, promulgată
Publicat acum o oră şi 16 minute
Apostolii anticorupție
Publicat acum 4 ore şi 52 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
7 articole/ Actualizat Joi, 02 martie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
9 articole/ Actualizat Sâmbătă, 18 martie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
67 articole/ Actualizat Miercuri, 22 martie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
104 articole/ Actualizat Joi, 23 martie 2017
Ioan Vieru

Unde poate fi autoritatea publică românească?, pare a fi o întrebare juridică şi constituţională imposibil de depăşit.

Ioan VieruPublicat acum 18 ore şi 24 minute