„Profeția” unui lider PSD în cazul votului la legea defăimării

Deputații PSD, UNPR și ALDE vor vota proiectul de lege privind defăimarea socială, inițiat de Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Florin Pâslaru, pentru Agerpres.

„Eu am convingerea că nu există motive obiective ca aceasta lege să nu treacă. Sunt convins că va trece în plenul Camerei Deputaților de miercuri și pot să vă spun ca toti deputatii PSD vor vota această lege pentru ca noi avem convingerea că acest proiect de lege este unul de care România are nevoie și care se bucură de apreciere atât în țară, cât și în mediile politice din UE. Cei 137 de deputați PSD vor fi prezenți și vor vota acest proiect de lege. Alături de noi, cu siguranță, vor vota și cei de la ALDE si UNPR. Mai mult decât atât, nu există păreri contrare din partea deputaților din alte partide, singurele obiecții se refereau la faptul că trebuie să clarificăm ca această lege este bună pentru România și de fiecare dată când am avut dezbateri am discutat și am lămurit de ce este bună pentru tara”, a afirmat Florin Pâslaru.

Controversata lege inițiată de Liviu Dragnea a fost retrasă săptămâna aceasta din plen, dar este așteptat să fie supusă la vot săptămâna viitoare, în pofida criticilor pe care le-a atras.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.