Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie, marţi, vremea va fi caldă, dar va deveni treptat în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi de scurtă durată în zonele de deal şi de munte.

Noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse în regiunile sudice precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice pot fi doar la nivel local. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, uşor mai mici pe litoral, iar cele minime între 7 şi 14 grade.

Marţi, în Capitală, vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, când vor fi condiţii de ploaie slabă, de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

Miercuri, în țară, ne așteaptă o vreme caldă, dar va deveni treptat în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi de scurtă durată în zonele de deal şi de munte. Noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse în regiunile sudice precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice pot fi doar la nivel local. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, uşor mai mici pe litoral, iar cele minime între 7 şi 14 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.