Programul Rabla 2015 începe luni

Programul Rabla 2015 pentru persoane fizice începe luni. Doritorii se pot înscrie din 27 aprilie la un dealer autorizat, pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei, pe care-l primesc pentru a cumpăra o maşină nouă la casarea celei vechi, potrivit RFI.

Persoanele înscrise în programul Rabla vor beneficia de un tichet de 6.500 de lei, în schimbul casării maşinii mai vechi de opt ani.

Doritorii vor beneficia de reducerea respectivă la cumpărarea unui autoturism nou de la producătorul la care s-au înscris.

Totodată, clienţii pot ceda prima de casare în favoarea altor persoane care doresc să-şi cumpere o maşină nouă.

În cadrul programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 de milioane de lei, a fost alocat un număr de 20 de mii de tichete pentru persoane fizice şi cinci mii de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

În plus, cei care participă la program pot beneficia de eco-bonusuri, la cumpărarea unor autoturisme cât mai nepoluante. Valoarea eco-bonusurilor e cuprinsă între 750 şi 2.500 de lei.

Lista producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programul Rabla 2015 va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.