Propunere inedită a lui Radu Banciu

Realizatorul B1 TV Radu Banciu, care a comentat în ediția de marți a emisiunii sale criza internă de la vârful PSD și remanierea guvernamentală, propune ca la Ministerul Transporturilor să nu mai fie numit nimeni pentru că oricum în România nu s-a realizat niciun proiect de infrastructură.

„Ședința informală (a PSD – nr.) a durat 2 ore și jumătate, iar joi la reuniunea CEx vot avea rezultatul. La discuții au participat Liviu Dragnea, baronul de Olt Paul Stănescu, președintele executiv al PSD Niculae Bădălău, secretarul general Marian Neacșu, Mișu Tudose, și vicepremierul Marcel Ciolacu. Cei 4 mari PSD-iști s-ar fi opus ca Mișu Tudose să își demisia temându-se ca în ritmul ăsta partidul va ieși ca tramvaiul de pe șine în intersecție la Brâncoveanu și își vor pierde guvernarea. Ăsta e momentul pentru care se cere calm în sferele cele mai înalte ale PSD, un calm de dinaintea furtunii.

Potrivit unor surse politice, Mișu Tudose a amenințat că va demisiona dacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu vor fi de acord cu remanierea a patru miniștri. Demnitarii vizați sunt cei aflați în vizorul DNA- Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Viorel Ilie- și Răzvan Cuc, transparentul ministru al Transporturilor.

Sugestia mea, dragi tovarăși și stimați domni, loiali concetățeni, este să nu mai numim pe nimeni la Transporturi măcar o bucată de timp, acest minister să devină vacant oricum nu se întâmpla nimic nu de alta ar fi bine pentru guvern, pentru partid, să nu mai avem pe cine înjura”, a afirmat Radu Banciu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.