Protest în Capitală față de cotele obligatorii de refugiați, impuse de UE

Duminică, în centrul Capitalei, a avut loc un protest faţă de cotele obligatorii de refugiaţi impuse de Uniunea Europeană, dar şi faţă de ridicarea celei mai mari moschei din Europa la Bucureşti, informează B1 TV.

Acţiunea a fost organizată de Noua Dreaptă și a strâns la mitingul din Piaţa Universităţii aproape 100 de persoane.

Oamenii sunt nemulţumiţi de cotele de refugiaţi pe care oficialii europeni le-au alocat României. Protestatarii îi văd pe refugiaţii musulmani drept o ameninţare la siguranţa lor.

”Nu am nimic cu acesti oameni. Dar s-a dovedit clar că printre ei sunt și oameni care vor rău. Nu vor liniște, au alte intenții”, susține un protestatar.

Tot în Piața Universităţii au fost mulţi oameni care au protestat și faţă de ridicarea controversatei moschei în Bucuresti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.