Oamenii se tem că va fi distrus tot ceea ce ţine de turismul viu în această regiune
Protest la Băile Felix împotriva gazelor de șist
 

Sâmbătă, la Băile Felix, a avut loc un miting de protest împotriva exploatării gazelor de şist.

După ce au aflat despre existenţa gazelor de şist, oamenii din localitatea Sînmartin nu mai au linişte şi se tem că staţiunea va fi distrusă o dată cu începerea operaţiunilor.

Oamenii, nemulţumiţi, au protestat contestând decizia Guvernului care a dat undă verde extragerii resurselor naturale din zona Băilor Felix.

Potrivit unei hotărâri publicate în luna noiembrie, Guvernul Ponta a aprobat acordul de concesiune pentru explorarea, exploatarea şi dezvoltarea gazelor de şist în zona Băile Felix.

„Considerăm inadmisibil ca activităţi de explorare/exploatare a gazelor de şist să fie permise în localitatea şi staţiunea balneo-climatică Băile Felix din judeţul Bihor, cea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România", au declarat protestatarii pe Facebook.

Autorităţile locale sunt hotărâte să organizeze însă, pe 26 ianuarie, un referendum pe tema explorării şi a exploatării gazelor de şist din zonă.

Accesări: 1955
Crina Ionescu
Publicat Duminicã, 22 decembrie 2013

 
mail  print  Yahoo!  twitter  Facebook
Voteaza articolul
[DA]
[NU]
+33
35 Voturi

 

Alte articole scrise de Crina Ionescu: Alte articole din categorie:


 
Comentarii

Holy Wody
10:42:47, 04 Jan 2014 11
Democra tia noastra nu e ca a lor, ca aicea strigi cat vrei si te aculta la mobil.In rest ca la referen dumdum.Castiga stapanul.
ContraPro
+1
 
omu'
08:22:03, 23 Dec 2013 10
a fost timisoara in 89....oaradea si felixul in 2014?mearga naibii ponta spagaru' si gasca lui
ContraPro
+6
 
Horea
07:20:19, 23 Dec 2013 9
La numai cative kilometri distanta, Ungurii au reusit sa-si formeze un partid cu care Orban a lichidat lichelele din guvern, a lichidat cu Monsanto, a lichidat cu FMI, si alti asasini economici nici macar nu se aproprie. In numai cativa ani au devenit liberi.
ContraPro
+13
 
ochi ager
19:29:09, 22 Dec 2013 8
Singura solutie cu astia e iesitul in strada. Proteste si presiuni pana cedeaza. Altfel vor face prapad cu tara asta.
ContraPro
+13
 
maris
17:16:38, 22 Dec 2013 7
Bisnitarii din politica chiar cred ca fac ce vor ei in aceasta tara? Toti suntem prosti in fata lor ? Le-a luat D-zeu mintile !!!Sarbule, trezeste-ti ginerele ,pina nu este prea tarziu !!!
ContraPro
+13
 
1 2 3

2000
Sunt de acord cu termenii si conditiile Cotidianul.ro: Cotidianul.ro militeaza pentru exprimare civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.