Protest la un concert din cauza lui Putin

Mai mulți oameni au protestat la Londra, înainte de concertul unei interprete care susține regimul lui Vladimir Putin, relatează jurnal.md.

Protestatarii au afirmat că susținându-l pe Putin, cântăreața susține de fapt războiul pe care acesta îl poartă împotriva Ucrainei.

„Astfel de interpreți precum Valeria, Iosif Kobzon și alții nu pot veni aici în Europa, după ceea ce au făcut și după cum s-au prezentat pe teritoriul Rusiei”, a declarat un protestatar pentru BBC.

„Dacă o personalitate destul de populară face agitație pentru cineva sau este împotriva cuiva, trebuie să răspundă pentru cuvintele sale. În acest moment, o susținere a lui Putin înseamnă o susținere a războiului” a spus alt manifestant.

De cealaltă parte, alți ruși care au venit la concert au sărit în apărarea artistei, afirmând că aceasta are dreptul la propria opinie. Unii au chiar au făcut isterie încercând să rupă pancartele cu mesaje anti-Putin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.