Protest spontan la Institutul Cantacuzino

Un protest spontan se desfășoară, luni, la institutul Cantacuzino, angajații cerându-și salariile, relatează B1 TV.

Angajații institutului se plâng că nu și-au primit salariile.

De asemenea, ministrul Sănătății cere demisia directorului de la Cantacuzino.

Vasile Barbu, președintele ANPP, a declarat pentur B1 TV că Ministerul Sănătății nu a mai finanțat institutul Cantacuzino, acesta fiind în imposibilitatea de a plăti salariile.

La conducerea Institutului Cantacuzino a revenit în februarie Radu Iordăchel, care fusese demis în iulie 2013, de către ministrul Eugen Nicolăescu, din cauza unor probleme de management. Acesta a fost repus în funcţie după ce a câştigat în instanţă supendarea ordinului prin care a fost demis, până la judecarea cererii acestuia de anulare a dispoziţiei ministrului Sănătăţii.

Angajații de la Institutul Cantacuzino nu și-au primit salariile de mai multe luni, iar analizele gratuite nu mai pot fi făcute la Institut din cauza lipsei unui contract cu Casa de ASigurări de Sănătate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.