Provocare pentru Ziare.com și Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir cere site-ului Ziare.com să prezinte proba realizării interviului cu Florian Coldea, iar pe fostul prim-adjunct al Serviciului îl invită „să nu se mai ascundă în spatele PR-ului, să iasă public, live”.

„Urmare a “interviului” acordat de SRL Coldea la UM Ziare.com, solicit site-ului să prezinte proba realizării “interviului”-audio sau video.
Să știm cu cine vorbim. Le atrag atenția să nu “refacă” interviul după această solicitare pentru că s-ar îndrepta spre zona penală. În funcție de răspuns, voi adopta măsurile legale care se impun. Eu am vorbit public. Live. Îl invit pe SRL Coldea să nu se mai ascundă în spatele PR-ului. Să iasă public, live, dacă are ceva de spus.

Later edit. Asta dacă “interviul” nu a avut loc la Spa la Pescariu. Doamna Dogioiu e favorită pe acolo. Și SRL Coldea, dar din cu totul alte motive. Mai pământești”, a scris Dragomir marți pe blogul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8493 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.