PSD-iştii sar la beregata lui Victor Ponta

„Ponta este de vină că ne-a lăsat în offside”. „Strada nu a vrut demisia guvernului”. „Toţi cei implicaţi în drama de la Colectiv trebuiau demişi în 14 secunde.


Victor Ponta ne-a lăsat în offside

În PSD este supărare mare pentru că se piede guvernarea şi toate avantajele care decurg de aici. Activiştii partidului mai ştiu că nemaifiind la guvernare, PSD nu vor mai organiza alegerile locale şi parlamentare în 2016, aspect care din nou nu le pică bine. Şi au găsit şi vinovatul, în persoana lui Victor Ponta.

Joi seara, la Antena 3, unul dintre comunicatorii principali ai PSD, Codrin Ştefănescu, sub pretextul că prezintă culisele demisiei lui Ponta, şi-a desfiinţat pur şi simplu fostul şef. „După ce nu s-a înţeles cu Oprea, să demisioneze amândoi, Ponta a hotărât să demisioneze el, împreună cu întreg guvernul, iar pe Dragnea l-a anunţat cu o oră înainte de a-şi da demisia. După mine, colegul nostru Victor Ponta a fost de vină, care ne-a lăsat în ofsaid fără să ne anunţe. Eram şocat, am încercat să-l conving că nu poate să plece aşa...”, a spus Ştefănescu la începutul disertaţiei sale care a durat 16 minute.

De regulă, Codrin Ştefănescu nu vorbeşte în nume propriu, el fiind varianta masculină a instituţiai purtătorului de cuvânt din PSD. De două ori pe parcursul intervenţiei sale, Ştefănescu a afirmat că „strada nu a vrut demisia guvernului” şi l-a mai criticat pe Ponta, pentru că nu i-a demis „în 14 secunde” pe oficialii care aveau vreo implicaţie în tragedia de la „Colectiv” şi nu i-a cerut demisia de onoare lui Popescu Piedone.

Nici Gabriel Oprea nu a scăpat de tirul lui Ştefănescu, care numai că nu l-a făcut trădător. Şi conform „desfăşurătorului” cu mesaje de la partid, Ştefănescu a atacat şi Opoziţia, inventând declaraţii ale liberalilor privind solicitarea unui cabinet Predoiu şi anunţuri privind schimbări totale în instituţii „până la nivelul femeilor de serviciu”. Integral afirmaţiile lui Codrin Ştefănescu aici.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Theo Marcovici 128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.