×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 09:07
EUR (€)
+0.0027 ↗
4.5737 RON
USD ($)
+0.0252 ↗
3.8993 RON
• • •
Războiul pe moțiunea de cenzură
PSD, la pescuit la alte partide

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a susținut duminică că mai mulți parlamentari din alte partide se vor înscrie în perioada următoare în PSD, după ce duminică un parlamentar PMP și-a anunțat înscrierea în partidul său.

Deputatul PMP de Covasna, Octavian Goga, și-a anunțat demisia din PMP, precizând că va activa, pe viitor, în cadru grupului parlamentar al PSD.

"Cu siguranță vor mai fi. Dânșii își exprimă opțiunea să voteze moțiunea și chiar unii parlamentari să devină membri PSD. De la absolut toate partidele. Să știți că chiar și la USR câțiva sunt oameni rezonabili și oameni maturi. (...) Strategia PSD este ca atunci când sunt oameni valoroși, să aibă porțile deschise. (...) Tot timpul au fost porțile deschise", a spus Bădălău la Senat.

El a adăugat că și fără acești noi membri, PSD are numărul necesar pentru a trece moțiunea de cenzură contra Guvernului Grindeanu.

"Noi cu siguranță și fără dânșii avem cvorumul de 233, dar în același timp ne preocupă o majoritate solidă după moțiune, pentru a avea o guvernare cât mai solidă", a spus senatorul PSD.

Potrivit acestuia, mai sunt doi sau trei parlamentari PSD din Timiș care nu vor vota moțiunea, din solidaritate cu Sorin Grindeanu, dar că acest lucru "nu înseamnă că pleacă din PSD".

Întrebat dacă cei care nu vor vota miercuri pentru demiterea Guvernului riscă excluderea din PSD, Bădălău a spus: "Eu cred că în momentele importante trebuie să fii solidar cu colegii și cu partidul. Ne vom gândi ce măsuri vom lua, în funcție de propuneri".

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
792
 | 1
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
gelu
-1
Vrabia malai viseaza si cioara se crede vultur. Cei trei Brutus de la Palatul Victoria sunt terminati ca politicieni dupa ziua de Miercuri.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili
+1
"Pescuit" inseamna Traseism politic! Rusine penalilor, rusine! Aceasta fauna irespirabila si nedigerabila populeaza o institutie cu care acesti penali au si curajul sa se laude, Parlamentul Romaniei! Sunteti NU de lauda, de RUSINE, sunteti! Rusine!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+2
"Consultantul politic David Clark a prezentat pe 14 iunie, la Washington, în faţa Comisiei US Helsinki, condusă de senatorii Roger Wiker şi Sheldon Whitehouse, un raport în care a atras atenţia că “e timpul ca partenerii transatlantici ai României să se uite la modul în care această ţară îşi desfăşoară campania anti-corupţie”."
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
gelu
-4
Vrabia malai viseaza si cioara se crede vultur. Cei trei Brutus de la Palatul Victoria sunt terminati ca politicieni dupa ziua de Miercuri.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Suciu
-1
Chiar daca va trece motiunea, Presedintele Iohannis asteapta la fileu cu o lovitura nimicitoare, el il va insarcina tot pe Sorin Grindeanu cu formarea noului cabinet. Prin motiunea de cenzura cade guvernul, dar ea nu exclude posibilitatea reinvestirii aceluiasi prim ministru, care va forma un nou guvern in locul celui neperformant numit de Dragnea. Pentru Iohannis este singura varianta avantajoasa daca doreste sa fie reales presedinte. Pentru moment nu are la indemana un alt prim ministru mai performant. Iar ambitiile dela presedintie ale lui Ponta vor putea deveni realitate dupa al doilea mandat al lui Iohannis, care apoi ii va oferi lui ponta si sprijin politic. Pana atunci Ponta va acumula mult pentru a deveni un bun presedinte. Un dicton latin graieste asa: "Festina lente", adica grabeste-te incet. Toate vor veni la vremea lor.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Tiaso @ Suciu
+5
Crezi ca 6 kase vrea sa se autonimiceasca inainte de 2019 cand, oricum, va fi nimicit in alegeri?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
McAbel @ Suciu
+2
Nici eu nu sunt convins ca Presedintele Iohannis va inclina balanta in favoarea coruptului dictator de partid Dragnea. Daca Dragnea pune laba pe putere, va fi dictator peste toata tara, nu doar peste PSD. Inamicul public numarul unu al zilei este Dragnea. Numarul doi este Tariceanu.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
De opt ori pe lângă sfârșitul lumii
Publicat acum 16 ore şi 52 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 12 ore şi 37 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum o oră şi 38 minute
Andrei Marga

Cum cei mai mulți se consideră creștini, se poate spune că, în Europa, creștinismul este mai mult decât viziune - este însuși mediul formării și referința fundamentală. Pot fi însă luate în serios partidele și persoanele care-și afișează adesea cu emfază afilierea?

Andrei MargaPublicat acum 12 ore şi 20 minute