PSD-ul, încurcat de PSD!

La început a fost greaua moştenire lăsată de PDL.

După aceea a fost Traian Băsescu, care avea magazia de la Palatul Cotroceni plină cu beţe, pe care le folosea pentru a le pune în roate.

A venit rândul lui Crin Antonescu să încurce lucrurile.

Traian Băsescu a terminat şi cel de-al doilea mandat de preşedinte şi a trebuit să plece de la Palatul Cotroceni, dar nu înainte de a goli magazia de beţe.

A venit rândul lui Klaus Iohannis să încurce lucrurile.

Întotdeauna altcineva sau altceva este de vină pentru eşecurile PSD: colegii de coaliţie, opoziţia, Preşedinţia, SRI, DNA, schimbările de climă sau eclipsa de Soare.

Traian Băsescu s-a cam ofilit, Laura Codruţa Kovesi este ocupată să plătească slujbe ca să n-o oblige comisia parlamentară de anchetă să se prezinte pentru a da explicaţii referitoare la alegerile din 2009, SRI s-a apucat de scris ghiduri de conduită etică pentru angajaţi, Klaus Iohannis nu deranjează pe nimeni, vremea îşi vede de-ale ei, iar de eclipsă nici nu poate fi vorba.

Totuşi, treaba nu merge şi cineva trebuia găsit vinovat pentru că încurcă PSD-ul, nelăsându-l să aducă prosperitatea în casele românilor şi să urce Ţara pe cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie, aşa cum scrie în programul de guvernare. Acel cineva a fost pentru început Florin Iordache, care şi-a pierdut funcţia de ministru al Justiţiei. A urmat la rând Şerban Nicolae, şeful grupului senatorilor PSD şi preşedintele Comisiei Juridice. Ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a fost luat la ochi de PSD, iar ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a retras cuvintele, după ce de la partid i s-a transmis că a vorbit gura fără ea.

De fapt, PSD-ul ar trebui să recunoască odată că cel mai tare îl încurcă şi nu-l lasă să facă treabă chiar PSD-ul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.