Pupincurismul domnului Grindeanu

7 iulie 2017. Sorin Grindeanu îl critică pe Liviu Dragnea, spunând că, din cauza dictaturii acestuia, PSD nu mai funcţionează aşa cum ar trebui, el arătând că de un an şi jumătate nu se mai reuneşte BPN.

Pe 28 decembrie 2016, adică în interiorul acelui an şi jumătate, Sorin Grindeanu era propus pentru funcţia de premier al României.

Întrebare adresată de un jurnalist: Din partea cui a venit această propunere (nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier – n.a.). Liviu Dragnea: Din partea mea.

7 iulie 2017. Sorin Grindeanu îi bate obrazul lui Liviu Dragnea, spunând că din cauza sa nu se respectă statutul PSD: „Acestea nu sunt lucruri normale, nu poate un partid să stea în decizia unui singur om, indiferent cum îl cheamă. PSD nu e al lui Dragnea, cum nu e nici al lui Grindeanu”.

28 decembrie 2016. Întrebare din partea unui jurnalist: Va fi o relaţie de subordonare faţă de Dragnea? Sorin Grindeanu: Este o relaţie de subordonare, este preşedintele PSD, e simplu.

7 iulie 2017. Sorin Grindeanu: „Sunt de 21 de ani social-democrat, nu am venit de la PDL ca Liviu Dragnea şi nu voi pleca. Mă interesează ca Partidul Social Democrat să funcţioneze conform statutului. Acest lucru nu se întâmplă”.

4 ianuarie 2017. Discursul susţinut de Sorin Grindeanu în Parlament, cu ocazia învestirii în funcţia de prim-ministru: „Salut în mod deosebit echilibrul domnului preşedinte Liviu Dragnea, care, în ultimele săptămâni, s-a comportat ca un adevărat om de stat, punând interesul naţional mai presus de interesul său personal sau al partidului pe care îl conduce”.

7 iulie 2017. Întrebat de un jurnalist ce crede că i-a lipsit pentru a rămâne premier, Sorin Grindeanu a spus: „Pe scurt, pupincurismul!”.

Nu, nu v-a lipsit pupincurismul, domnule Grindeanu, numai că nu aţi avut o cantitate suficientă, acesta ajungându-vă doar pentru şase luni de zile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.