×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 03:39
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Bătălia de la moțiunea de cenzură
Purtătorul de cuvânt al PSD: "Categoric, da"

Moţiunea de cenzură de miercuri va trece fără emoţii, a apreciat la RFI purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, criticându-i totodată pe Victor Ponta și premierul Sorin Grindeanu.
Astfel, întrebat dacă va trece moţiunea de cenzură, Dobre a spus: “Categoric, da! Nu avem nici un fel de emoţii din acest punct de vedere. Sigur că este stranie această situaţie, o recunoaştem în mod deschis, este nefirească, este absurdă, dar cu siguranţă că moţiunea de cenzură este singura modalitate democratică pe care o avem la îndemână pentru a rezolva această situaţie absurdă”.

“Victor Ponta încearcă să ne convingă prin toate mijloacele pe care le cunoaşte foarte bine de faptul că au un sprijin politic în interiorul PSD-ului. Nu este aşa. Vrea să inducă opiniei publice ideea că mulţi membri PSD sau ALDE vor sprijini această guvernare a dânsului şi a domnului Grindeanu, care în acest moment nu au nici un fel de susţinere politică. Regulile democraţiei, regulile bunului simţ spun că atunci când eşti numit într-o funcţie de un partid politic şi când pierzi sprijinul acelui partid politic, în mod evident şi în mod firesc trebuie să te retragi, lăsând loc altcuiva. Nu s-a întâmplat acest lucru. Domnul Grindeanu împreună cu domnul Ponta s-au baricadat în Palatul Victoria, încercând să lupte sau să-şi rezolve o chestiune de politică internă din partid, folosind ca instrument Guvernul României, ceea ce este absolut nefiresc”, a afirmat acesta.

Adrian Dobre a precizat și care vor fi paşii procedurali, dacă moţiunea de cenzură va trece: “După trecerea moţiunii, ne vom adresa preşedintelui pentru consultări. Aceste propuneri deocamdată n-au fost discutate în mod public, pentru că până a ajunge la consultări cu preşedintele, avem de trecut acest pas, moţiunea de cenzură de miercuri. După ce trecem acest pas şi practic demonstrăm soliditatea coaliţiei de guvernare, din acel moment urmează discuţiile interne în partid, pentru nominalizarea persoanelor care vor fi prezentate ca şi opţiuni preşedintelui României”.

Publicat Luni, 19 iunie 2017
1691
 | 5
 | 17
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Basil
-1
Un EDITAT tipic din PSD.
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
DACIA
-2
Ce legatura are actiunea lui PONTA, GRINDEANU, care au dosare DNA, cu CRIZA?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Ileana Rollason
+1
Tipul numai la Radio France International îsi gasea sa vorbeasca ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+1
nici măcar război fratricid nu-l putem numi. In psd nu există fraţi, ci complici, dar în celelalte partide exact pe dos nu e...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
IQ1000
-1
Intrebare catre PSD (pe care din nefericire l-am votat): de ce ati creat aceasta situatie absurda? Raspuns: pentru ca sunteti sparti in cap.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu @ IQ1000
+5
Nu mai pentru ca DNA l-a santajat pe Grindeanu cu un dosar penal tocmai pentru ca Grindeanu s-o ia pe aratura si sa nu mai asculte de PSD.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Davai Lama @ IQ1000
+1
Este imposibil sa fii "IQ1000" și sa fi votat PSD.
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
mimi
-1
E a doua mare criza pe care o genereaza PSD de la inceputul anului dupa "noaptea ca hotii". Acum e criza "prosti ca noaptea". Numai de timpenii se tine PSDul.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
alt roman @ mimi
+4
Lili, iar te manca limba?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Lili de la Sibiu @ mimi
+1
Stii vorba aia , Mimi? Cainele de drum lung si dasteptu' de grija altuia. De ce te freaca subit aceasta grija pe tine? Ca masinatia Binomului se duce naibii si nu mai pupati lefuri si bacsisuri? Ba da, veti pupa in continuare, caci Bugetul lor e mare cat gurile Dunarii!
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
Charlie
+1
"Un neroman" securist se crede destept de mama focului venind cu marota tot securista a "autonomiei pe criterii etnice" pretins ceruta taman acum de UDMR. UDMR a fost neintrerupt, practic, la guvernare de 27 de ani si nu a obtinut ceea ce postacul securist ameninta. Frumusetea e ca Securitatea postdecembrista a vanturat obsedant aceasta marota in timp ce-i incuraja pe nationalistii din UDMR sa-si exagereze cererile numai pentru a se inscena noi stari conflictuale. Cortina a ridicat-o astalosh in martie 1990! Cand piratul suprem se pupa bot in bot cu nationalistii maghiari, neromanul tacea chitic prin cotloanele unde nu se nascuse inca. Cand cel mai notoriu basist Ponta anunta ca vrea sa-i aduca pe udmr-isti la guvernare cu toate cele 70% fotolii parlamentare, fara sa existe o criza, securistii nu au facut zarva de acum.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Bokassa @ Charlie
+1
Punct ochit, punct lovit , Charlie!
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
un roman
-5
"UDMR cere autonomia pe criterii etnice în schimbul votului pentru moțiunea de cenzură." Si raspul vostru este? Dragnea e in stare sa vanda tara ca sa treaca motiunea, in ura lui contra Grindeanu!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Charlie
+8
Niste indivizi care contesta o evaluare fireasca dupa 6 luni de blocaje subterane sub bagheta lui Grindeanu care s-a inconjurat de consilieri sereisti, vor sa conteste si rezultatele alegerilor parlamentare fortand o noua configuratie parlamentare bazata pe cele mai marsave tradari dirijate cu ajutorul institutiilor de forta aservite. Nu e voie dupa ei sa evaluezi nerealizarile clare inregistrate de guvern, in schimb e voie sa provoci o criza(puci) care sa "evalueze" majoritatea parlamentara. Puciul a fost pregatit cel putin din momentul cand eternul tradator constantin a incercat propriul puci contra lui Tariceanu. "Analistii" securisti in nemernicia lor acuza conducerea PSD pana si de faptul ca au numit conserve la guvernare, ca si cum poate fi facut cineva responsabil de existenta unor agenti deplin conspirati, adica pe care nu-i cunosc nici toti ofiterii superiori din conducerile serviciilor!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Mos Ene
-4
Daca trece motiunea, deci cade guvernul pesede, tot pesedeul ramane la butoane? Ce lucruri cidate se petrec in Ro! FINAL IMPREVIZIBIL! Lasa ca o sa ne explice Becali.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Brambureala pe puncte și pe notițe
Publicat acum 7 ore şi 45 minute
Halep,  la o victorie de locul 1 WTA
Publicat acum 19 ore şi 39 minute
Guvernul trimite Corpul de Control la Tarom
Publicat acum 14 ore şi 22 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 7 ore şi 32 minute