Radu Banciu, despre liderul PRM, după ce acesta l-a criticat pe Iohannis

Radu Banciu a comentat, vineri seară, gestul liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, care l-a criticat într-o scrisoare pe Klaus Iohannis.

Realizatorul B1Tv s-a arătat contrariat că președintele PRM poate să spună absolut orice, în condiţiile în care acesta a avut funcții de responsabilitate.

„E ca pentru un bolnav de cancer un faringosept, Corneliu Vadim Tudor. Foarte interesant ce națiune de bădărani suntem și de oameni mici și de lași. Cum de există un individ care candidează la toate alegerile prezidențiale, el va candida până va ajunge în groapă. La toate va candida”, a afirmat Banciu.

„Câți ani mai are se va prezenta până în ultima clipă, și fără dinți. Totuși cum este posibil ca un astfel de cetățean, a avut funcții de responsabilitate la un moment dat, a fost de toate în țara asta, inclusiv candidat în turul al doilea al alegerilor în anul 2000, cum de i se permite să spună absolut orice? În ce țară un astfel de om ar mai putea să facă politică, ar mai putea să apară la televizor?”, s-a întrebat jurnalistul, potrivit b1.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.