Radu Banciu: Dragnea avea dreptate când anunța că va fi un bărbat

Realizatorul B1 TV Radu Banciu a afirmat, referindu-se la propunerea coaliției PSD- ALDE pentru funcția de premier al României în persoana lui Sevil Shhaideh, că Liviu Dragnea „avea dreptate”, din trei puncte de vedere, când a anunța că va fi nominalizat ca prim-ministru un bărbat.

„Avea dreptate pe undeva Liviu Dragnea când ne anunța cu tărie și cu fermitate la televizor că primul-ministru va fi un bărbat. Din trei puncte de vedere avea dreptate. Unu, acest nume de Sevil pentru unii ca noi, ca domnul Dragnea, nu reprezintă un nume feminin absolut. Nu o cheamă Corina sau Luminița. O cheamă Sevil, nu înseamnă nimic asta pentru un cetățean român, putea să fie și femeie și bărbat. În al doilea rând, am înțeles că este o muncitoare din asta workaholic, adică nu își mai vede capul de trebi, principalul ei defect ăsta ar fi. Și în al treilea rând, dacă vă uitați bine pe imagini e bărbată așa”, a comentat Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV.

Liderul PSD a susținut de mai multe ori că propunerea de premier a PSD va fi un bărbat, iar la un moment dat, preciza că va fi „un bărbat care arată bine”.

Miercuri, Dragnea a explicat afirmațiile cu privire la modul în care va arăta propunerea de premier: „Eu am plecat de la o întrebare glumeață la o emisiune. (…) Am răspuns și eu în glumă. M-au întrebat cum arată premierul, pentru că mi se tot puneau întrebări dacă e blond, brunet, scund, deci cum arată și am spus că arată bine și doamna Sevil Shhaideh arată bine”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.