Radu Tudor: „A murit spiritul acela excepţional care a mişcat o ţară întreagă”

Cuvintele de laudă pe care Traian Băsescu le-a adresat guvernului Ponta la ceremonia de învestire a lui Robert Cazanciuc au fost comentate acid în cadrul ediţiei de luni seară a emisiunii „La Ordinea Zilei” de la Antena 3.

„Au fost aproape 10 minute de imagini de la Palatul Cotroceni cu o hlizeală fantastică! Nişte imagini care ar fi trebuit să aibă emblema: şoc!”, a declarat Radu Tudor, făcând referire la atmosfera de la ceremonia de învestirea în funcţie a noului ministru al Justiţiei.

„S-au înfrăţit reprezentanţii demonstranţilor cu reprezentanţii lunetiştilor. Ceea ce s-a întâmplat în 2012 a murit azi la Palatul Cotroceni, a murit „Jos Băsescu”, a murit spiritul acela excepţional care a mişcat o ţară întreagă”, a mai spus Radu Tudor.

Traian Băsescu, Victor Ponta, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, şi miniştrii Radu Stroe, Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici au discutat, luni, la Cotroceni, după învestitura lui Robert Cazanciuc, aceştia râzând în câteva rânduri, a relatat Mediafax.

Anterior, Băsescu a lăudat Guvernul Ponta cu privire la unele chestiuni economice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.