Raluca Olaru, în semifinalele probei de dublu la Baku

Perechea formată din românca Raluca Olaru și israeliana Shahar Peer, cap de serie N.3, s-a calificat joi în semifinalele probei de dublu la turneul WTA de la Baku (Azerbaidjan).

Olaru și Peer au trecut în sferturi de franțuzoaicele Amandine Hesse/Pauline Parmentier, în două seturi, 6-1, 6-1, după numai 53 de minute de joc.

Cele două au obținut 110 puncte WTA și un cec de 3.435 dolari și vor juca în semifinale cu învingătoarele dintre Francesca Schiavone (Italia)/Stefanie Voegele (Elveția) și Oleksandra Korașvili (Ucraina)/Tereza Martincova (Cehia)

Tot joi, în proba de simplu a turneului de la Baku, românca Sorana Cîrstea, principala favorită, a fost învinsă în optimi de finală de elvețianca Stefanie Voegele, în două seturi identice, 6-1, 6-1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.