Raluca Turcan: Acuzațiile de plagiat rămân

Acuzațiile de plagiat aduse social-democratului Mihai Tudose, nominalizat de PSD pentru funcția de premier, rămân, dar el va trebui să poarte această responsabilitate, consideră liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

„Acuzațiile de plagiat rămân și probabil că domnul Tudose va purta această responsabilitate și acest stigmat pe tot parcursul carierei domniei sale. De altfel, am și spus-o din prima secundă în care am auzit că domnul Tudose va fi propunerea PSD-ului, că au niște standarde destul de scăzute în ceea ce privește competența celor care îi reprezintă în funcții publice. Însă, până la urmă, PSD-ul are majoritate și trebuie să-și asume să gestioneze această majoritate pentru că oamenii au votat. Dacă domnul Tudose este cel mai bun reprezentant al PSD-ului și care să poată să pună în aplicare un program de guvernare al PSD, atunci soluția este tot la ei. Noi nu putem decât să sancționăm public și prin vot deciziile PSD-ului și tot ceea ce practic își vor propune să nu respecte din programul de guvernare”, a declarat Raluca Turcan la Palatul Parlamentului.

Potrivit acesteia, „această criză politică a fost generată de PSD, fără niciun fel de responsabilitate față de investiții, față de ceea ce așteaptă oamenii în momentul de față din perspectiva bunăstării pe care și-o doresc”.

„Așadar, noi am considerat din prima secundă că această criză trebuie stopată cât mai repede și tot ceea ce am câștigat în intervențiile în plan extern ale președintelui Klaus Iohannis să putem valorifica în țară și să dăm o politică predictibilă și stabilă. De aceea, cred că decizia de a stopa această criză și de a nominaliza propunerea de premier care are in spate și o majoritate parlamentară declarată este una corectă și în total acord cu ceea ce așteaptă oamenii. Oamenii așteaptă politici guvernamentale în interes public, un curs de schimb stabil, astfel încât să nu plătească rate mai mari la bănci, să nu se împrumute mai scump, au cu totul și cu totul alte preocupări decât o răfuială de tip mafiot pe care PSD a exersat-o”, a menționat deputata PNL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.