Raluca Turcan: Dacă salariile parlamentarilor ar reflecta performanța acestora…

Deputata Raluca Turcan este de părere că salariile parlamentarilor din acest moment ar trebui scăzute dacă s-ar raporta la activitatea pe care aceștia o desfășoară, scrie Hotnews.

„Pe acest subiect, punctul meu de vedere este mult mai nuanțat. Și anume, dacă privim chestiunea din punct de vedere personal, aruncăm subiectul în aer. Dacă privim chestiunea prin lupa electorală, suntem ipocriți. Dacă salariile parlamentarilor ar reflecta performanța parlamentarilor, atunci acestea ar trebui scăzute în momentul de față. Vă spun foarte sincer, ca nivel de clasă politică, însă dacă oamenii politici s-ar duce în Parlament să servească interesul public, dacă Parlamentul ar fi mai suplu, mai eficient, salariile ar trebui crescute”, a declarat Turcan.

Aleşii cer mărirea salariilor parlamentarilor, unii afirmând că nu au bani de coafor sau că nu sunt suficienți pentru a-și schimba zilnic cămășile și costumele.

Senatoarea Vasilica-Steliana Miron a declarat recent că preferă hainele şi pantofii de la producătorii locali şi că are noroc cu soţul şi cu părinţii săi care o susţin financiar. “Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor“, declara Vasilica-Steliana.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.