Răniți în urma unui seism în Japonia

Sâmbătă, în prefectura Nagano din Japonia, a avut loc un puternic seism cu magnitudinea de 6,8 grade.

Potrivit AFP și Reuters, mai multe persoane au fost rănite.

Cutremurul s-a produs la ora locală 22.08 (13.08 GMT) la o adâncime de doar 10 kilometri, provocând pene de curent și întreruperea unei părți a traficului feroviar.

Seismul a fost urmat de mai multe replici, dintre care mai mare a avut magnitudinea de 4,3 şi a fost resimţită la ora locală 22.37 (15.37 ora României).

Potrivit unor informații, există de asemenea răniți și în orașul Omachi. Alte patru persoane ar fi fost rănite în orașul Nagano.

Mai multe drumuri au fost blocate de alunecările de teren provocate de cutemur. Nu a fost emisă atenționare de tsunami.

Biroul premierului a înfiinţat o celulă specială pentru a strânge informaţii şi a lua rapid deciziile pe care le-ar impune situaţia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.