Rareș Bogdan îi dă replica lui Băsescu

Realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan îl acuză pe Traian Băsescu că e în continuare „ticălos”, într-o replică pe Facebook la afirmațiile fostului președinte care l-a comparat cu Mihai Gâdea și Sorin Roșca Stănescu.

Jurnalistul Realitatea TV îl întreabă în context, retoric, pe Băsescu, de câte ori l-a primit pe Marian Vanghelie la vila prezidențială, dacă își mai amintește de plecările în Dubai și Qatar cu Udrea și Cocoș sau câte voturi a primit PMP de la baroni PSD și PNL.

Iată postarea lui Rareș Bogdan:

Fostul presedinte al Romaniei, Traian ‪‎Basescu‬, continua sa fie ticalos si ma obliga sa vorbesc despre lucruri despre care in mod normal nu as vorbi. Ii place circul, nici o problema, sa ii dam circ. (Apropos, dupa emisiune i-am spus sa renunte la PMP, pentru ca este un proiect politic mort; daca asta inseamna „a te gudura”… Poate ii amintesc si ce mi-a spus, suierand printre dinti, imediat dupa emisiunea de vineri seara, cand era extrem de nervos exact pe persoana mea!!!)
Se pare ca omul Basescu nu poate trai decat in acest mediu mizerabil. Astept reactia la prima mea provocare, pe care, din motive de decenta, nu am dorit sa o adresez in emisiune, in momentul in care a incercat sa ma intimideze dupa modelul „v-a placut la aseara la Vantu”, folosindu-se de fostul edil de la 5, Marian Vanghelie…
1. De cate ori l-a primit ACASA la 8.00, respectiv la 8.30 pe Marian Vanghelie, pantaloni scurti, in picioarele goale – doar e marinar -, deci fara papuci de casa si cu cafeaua adusa de Doamna Maria sau de…? Toate astea in timpul in care era presedinte al Romaniei! Deci nu un biet jurnalist ca mine, care se poate intalni oriunde si oricand cu oricine. Apropo, MV nu a fost niciodata la mine acasa, poate spune tupeistul de serviciu, care continua sarada de parca ar fi fost primul circar al Romaniei si nu primul in Stat timp de 10 ani, ca MV nu a fost de cel putin 7 ori la el acasa?

2. Cate voturi a primit PMP de la 3+2 baroni PSD si PNL la alegerile europarlamentare din 2014 si daca isi aminteste ce le-a promis acestora? Daca nu isi aminteste, il asigur ca ii voi aminti eu foarte curand.

3. Cum si prin cine a incercat preluarea si ulterior controlul asupra Realitatea TV? Lucru care nu i-a reusit, ceea ce a reprezentat si unul dintre motivele care au dus la cererea lui, ca eu sa fiu indepartat de la Realitatea TV

4. Daca isi aminteste numele hotelului din Seychelles si cine l-a insotit acolo?

5. Daca isi mai aminteste, totusi, de plecarile in Dubai si Qatar? Nu l-am intrebat doar sa ma aflu in treaba si el stie asta foarte bine…

6. Daca stie ce baroni PSD i-au bagat voturi in traista domnitei EBA la europarlamentarele precedente? Pentru ca de modul in care s-au strans semnaturile sunt convins ca isi aminteste. Daca nu, foarte probabil isi vor aminti altii!

7. Daca mai tine minte ce amenintare mi-a transmis prin „omul care astazi zice el ca e un analist slab” a doua zi dimineta, intr-o vineri, imediat ce eu, inainte cu o seara, intr-o joi de decembrie 2014, am vorbit de gasca de la ANRP si mai ales de Horia Simu?

8. Daca are vreo legatura speciala cu arestarea primului om de la ANRP, vicepresedintele Remus Baciu, in 2011? Asta apropos de faptul ca nu stia de ilegalitatile de acolo :))

SPECTACOLUL CONTINUA. Si e doar inceputul…

Ca sa fie clar: NU am dorit sa intru in emisiune, pana la 20:10 stiam ca intra Basescu pe telefon (eu am plecat de la Snagov la 20:34, dupa indelungi insistente), am inteles ca pe colegul Tavi l-a anuntat la ora 19:30 ca doreste sa isi apere mandatele, dupa ce acesta i-a trimis un SMS joi la pranz, spunandu-i ca asteapta si pozitia sa privitoare la cele doua mandate in care a condus Romania, adica tema emisiunii Realitatea Romaneasca de vineri seara. Am ajuns la Realitatea dupa ce mi-am lasat fiul acasa, la 21:42, si NU am dorit sa intru in studio deoarece AM SOLICITAT foarte clar si chiar pe un ton radical sa fie scosi la pauza publicitara de la ora 21:53 domnii Cosea, Poenaru si colegul Iulian (cu primul si ultimul m-am oferit eu sa vorbesc pentru a le explica de ce e mai bine asa). Am spus clar, am venit, mi-am stricat seara, dar nu doresc sa intru in studio alaturi de ceilalti din platou deoarece am considerat ca da impresia de „haita” si Basescu se va victimiza.

Cererea mea a fost ca in emisiune sa ramana moderatorul, Tavi, si colegul Costi Rogozanu, alaturi de mine si invitatul Traian Basescu. Am fost acuzat de „vedetism” si am fost somat sa incetez cu cererile absurde… Restul e can-can si ramane pentru iubitorii de istorie contemporana… Noi si voi sa fim sanatosi, restul e trecator.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.