Reacția Alinei Gorghiu la anunțul lui Gabriel Oprea

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat la Digi 24, referindu-se la anunțul retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR și politică, că „este foarte bine că și-a dat demisia”.

„Ca simplu cetățean vă spun că este foarte bine că și-a dat demisia. Mai bine mai târziu decât niciodată. UNPR are un președinte legitim, Valeriu Steriu, cu care am avut un dialog foarte bun în ultima vreme. Revenind la demisie, cred că e vremea ca în partidele politice să fie genul acesta de ieșiri atunci când nu mai reprezinți un plus valoare pentru partidul respectiv”, a spus Gorghiu.

În ce privește fuziunea cu UNPR, Gorghiu a declarat că „nu s-a decis nicio fuziune, nu a zis nimeni așa ceva în spațiul public”. „Intenția noastră a fost de a explora toate posibilitățile de consolidare. Luni veți vedea toate deciziile. Nu vorbim în acest moment nici de alianță, nici de fuziune” a mai spus liderul PNL.

Gabriel Oprea a anunțat vineri că se retrage din UNPR și va rămâne senator independent, iar la sfârșitul mandatului său se va retrage din politică.

Anunțul lui Oprea a venit în contextul în care PNL au purtat negocieri cu UNPR pentru o alianță sau fuziune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.