Reacția lui Tudor Gheorghe după ce PSD a încercat să-l racoleze

Tudor Gheorghe afirmă într-un mesaj pe Facebook, după ce PSD a încercat să-l racoleze pentru a candida la parlamentare, că nu va schimba „scena poeziei cu cea a vorbelor goale”.

„Câtă vreme politica mea este una singură și consecventă, cea a culturii naționale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul și ștergem formele prea bruște. Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muște”, a scris artistul pe Facebook.

Liderul PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a declarat săptămâna trecută că partidul său este „în negocieri avansate” cu Tudor Gheorghe și Florin Piersic pentru a candida din partea formațiunii în diaspora.

”PSD nu a stat niciodată bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figură frumoasă. Ne dorim să avem candidați cu mare notorietate și am inițiat discuții cu Tudor Gheorghe și Florin Piersic să devină candidații noștri. Știți doar că atât domnul Tudor Gheorghe cât și marele Florin Piersic sunt prieteni ai noștri și suntem în negocieri avansate cu dumnealor pentru a deveni candidații noștri în diaspora. Avem și un prim atu, acela că Ionela Prodan este secretarul executiv al organizației și cu siguranță va fi unul dintre candidații partidului. Deci un prim pas a fost făcut”, a declarat Cătălin Rădulescu pentru o publicație locală.

Citește și Răspunsul lui Florin Piersic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.