×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:28
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Bătaia Palada - Goțiu
Reacția șoc a lui Bogdan Diaconu

Fostul președinte PRU Bogdan Diaconu îl aplaudă zgomotos pe colegul său Mirel Palada pentru că l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu la B1 TV.

„Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroș și ale străinilor împotriva intereselor românilor!”, a scris Diaconu, pe pagina sa de Facebook făcând referire la incident.

(I.R.)Publicat Joi, 14 septembrie 2017
3314
 | 9
 | 19
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Paul Visoianu
+2
Acest servitor al imperiului RAULUI si tradator ab ject al Romaniei nu poate decat sa laude VIOLENTA.
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
harlieC
+2
Pt. Nas'ty. Am facut deja un progres in comunicare care ma bucura! Incep tot cu "Lili" ca si dvs spunandu-va ca cu cat are mai multi neuroni, cu atat isi justifica mai putin discursul...unilateral, adica in favoarea unei parti a acestui esicher politic CONTRAFACUT! Un om cu multi neuroni nu are cum sa nu observe ce se intampla in tara de 28 de ani, ADICA SI DUPA 2014 pana AZI. Cineva "bine mobilat" de ce nu face conexiunea Ponta 2012-2013 - mai ales 2015 - si in special 2017? Toate actiunile contra PSD si in favoarea lui Baselu si apoi a Arianului !!! Si sa nu-mi spuneti ca Dragnea e de vina. Dragnea e un imbogatit in conditii neclare, dar care se vor clarifica. Sunt fara nicio rezerva un anticomunist si pot livra in orice moment aspecte care dovedesc lovitura de stat bazata pe asasinarea cetatenilor "in numele lui Ceausescu", actiune pe care a executat-o Ilici, Brucan, Pedro Mercader, Guerilleros Gelu Voikanovici Voikulesko, Vergy Astalos, cu totii kgb-isti, Stanculescu, Chitac, Militaru, Ionel agenti GRU si alti cateva zeci mai marunti. Ii atac pe securistii din toate partidele si daca-l sustin aparent pe Dragnea, o fac pentru ca e primul politruc care a elaborat un program in care-i are in vedere si pe amarasteni. Am tot repetat ca-l am sub vizor, cum l-am avut pe Ponta dupa ce ne-a inselat in iulie si decembrie 2012, ulterior reusind sa-i devoalez calitatea de basist strecurat in PSD. Pe mine ma intereseaza si reformarea Justitiei, distrugerea Securitatii si relatia cu SUA. Un anticomunist cum va prezentati indirect ar trebui sa-mi laude atacurile la Securitatea care ne conduce in slujba Miscarii tara. Tot eu, sub tirul securistilor ,vorbesc de genocidul comunist, de inscenarea "revolutiilor din 1989/1990 si totusi ma atacati si-mi dati minusuri, ba chiar ma faceti comunist.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
ZIC SI EU
-4
Auzi mai bogdanus, editat, daca nu scriai bine faceai. Indiferent cum te infoi, chiar jignesti cu vorbe, ca atat te duce mintea, la televiziunile de cica stiri, de fapt de neica nimic, nu ajungi sa te comporti golaneste, decat daca esti golan. Chiar daca rivalul are si el un comportament de needucat si ceea ce face e pentru a incita si a multumi un anumit public, daca ai minte il umilesti prin vorbe, asa ca bogdanus esti de-o faptura si de-o seama cu palada.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Charlie
-2
Pt. Nas'ty. Omule, daca te dai anticomunist atunci da de pamant si cu securistii din toate partidele. Fii consecvent. Eu cum reusesc. Ma adresez la persoana intaia pentru ca in trecut asa ti-ai permis sa ma abordezi astfel. In rest sunt de acord, cu exceptia faptului ca ii dai atentie lui Lili fara sa o...altoiesti verbal.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Nas'ty @ Charlie
+4
Daca-i dau "atentie lui Lili", inseamna ca-i bine "mobilata" cu multzi neuroni; dar gresesti, cea mai mare "atentzie" o acord celor cu maximum doi neuroni; si nu stiu cum drak se face ca astia sunt aia care-i tamaiza pe "davai ceas", i-i injura pe "ricani" si pe UE si normal sunt vuvuzelele ciumeirosii si presteaza la turul izmenelor agentului fsb/svr, tradator de neam si tara, renumitul multimiliardar[in parai, nu lei tranvai] Daddy, feceorul ala de meletian din Tiliorman!!!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
!
-2
PENALIIII ! APLAUDACI SI EI SÎNT PENALI !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Coper nic
-4
Corect !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
+6
si lui Bogdan Diaconu ii lipsesc cateva tigle pe casa ! auzi la el, felicitari pentru o agresiune fizica! batausii care nu au argumente rationale au ajuns in functii publice? la scoala, la studii derbedeilor, nu in platourile televiziunilor!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Onac Claudiu Radu
+8
Se ascute lupta ,,de clasa". La nivel de politicieni posesia armelor de foc e mai lesnicioasa . ,,Cestiunile" se pot rezolva barbateste , prin duel . Daca nu e asa , e gagaiala gascareasca . Vrem exemple de barbatie , nu mieunaturi !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Alcibiade. Braila.
+12
Bine Bogdane, Bine Mirele !? Nu sau lasat panaramele din asa zisa societate civila pana nu si-au cocotat avortonii haznalei sociale pana in Parlamentul Romaniei sa vada toata lumea ce "frumoasa si desteapta" e. Alo, mizerabililor, in frunte cu Liiceanu, viata mea bogata, frumoasa si grea mi-a purtat pasii o perioada si printre varfurile artei romanesti in general. Va cunosc la minutie. Vedeti-va Draku de viata voasatra, nu va mai bateti joc de geniile artei, scrisului, etc. si lasati politica in pace ca nu e de voi, betivanilor si boschetarilor. A ajuns Basescu sa va puna parte, ce rusine si blasfemie...?!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
costel
+13
Hei, hei, treziti-va din betie! Nu l-a omorat. L-a pocnit barbateste, pentru ca Gotiu l-a insultat in public. Oricare din voi ar fi facut la fel, nu mai fiti asa de ipocriti!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Dragos @ costel
+22
Asa...este! Dar astia au nevoie de un "martir" ... Si l-au gasit in persoana lui somnorila... doar pt PR politic !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Lista lui Dragomir: Ne-au șocat numele
Publicat acum 22 ore şi 9 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 5 ore şi 58 minute
Ce a făcut de fapt Florian Coldea în Irak?
Publicat acum 4 ore şi 27 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 30 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 45 minute