Rednic, anunț privind viitorul său la Dinamo

Mircea Rednic a anunțat, joi, că va renunța să mai antreneze Dinamo la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, menționând că nu se simte „apreciat și respectat” de acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

„Sunt dezamăgit. Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea târziu. M-a făcut să decid să nu mai continui din vară la Dinamo. Asta se întâmplă când vezi că nu eşti apreciat. Ei mi-au făcut o ofertă, eu le-am făcut o contraofertă. Proiectul propus de Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo. Nimic nu mă face să mă răzgândesc. Contractul meu expiră pe 31 mai. Eu am venit la Dinamo de dragul clubului şi pentru suporteri. Am renunţat la două operaţii ca să rămân alături de echipă. Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron, investeşte cum crede de cuviinţă, dar îmi arată că nu are încredere în mine. ci are încredere în toţi specialiştii lui de la RIN. Să se bazeze pe ei şi să se consulte cu ei de acum încolo. Nu i-am anunţat încă pe băieţi, dar trebuie să fie profesionişti, au contracte şi prime pentru următoarele meciuri”, a declarat Rednic într-o conferință de presă.

Meciul cu Viitorul şi finala Cupei vor fi ultimele pentru Rednic pe banca dinamoviştilor.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.